Dwergwier - opknappen speelplek (2021-198)

In het kader van duurzaamheid is er besloten om drie speeltoestellen bij het Broekplein te verplaatsen naar het skatepark aan de Dwergwier. Uiteraard worden de toestellen op veiligheid gekeurd en als ze in orde zijn, worden ze geplaatst zoals in de tekening hieronder is aangegeven.
Het gaat hier om een tafeltennistafel, doeltjes en een duikelrek. Ook wordt de avontuurlijke speelplek opgeknapt.

Planning

De werkzaamheden vinden plaats op maandag 19 juli 2021. In verband met onvoorziene (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen. Wij vragen hier uw begrip voor.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?
Het is mogelijk dat er enige overlast ontstaat. Wij vragen hier uw begrip voor. Mocht u toch teveel hinder ondervinden kunt u contact opnemen met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Ton den Dulk
Projectcoördinator Water en Spelen