Dr. Lelylaan - vernieuwen asfalt (2022-291)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden op de Doctor Lelylaan. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Op de Doctor Lelylaan ter hoogte van de spoortunnel, aan de kant van de Morsweg, gaan we een klein stuk asfalt vernieuwen.

Start werkzaamheden

Omdat de Doctor Lelylaan overdag erg druk is, werken we in de avond en nacht. De werkzaamheden starten op woensdagavond 14 december vanaf 21:00 uur. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met donderdagochtend 15 december 05:00 uur.

Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

De Doctor Lelylaan is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor autoverkeer. De omleiding wordt met borden aangegeven. Ook worden er verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WerkvoorbereidingenToezicht@leiden.nl.

Met vriendelijke groet,

Erik Hogewoning

Projectcoördinator Cluster Beheer