Donsvlinder - herbestrating (2022-307)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Donsvlinder. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De rijbaan van de Donsvlinder tussen huisnummer 2 tot en met 8 en tussen huisnummer 62 tot en met 68 is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 23 januari 2023. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 27 januari 2023. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden blijft uw woning, garagebox en privé parkeerplaats bereikbaar.

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Het kan zijn dat het huisvuil tijdelijk op een andere plek moet worden aangeboden. Dit kan op plekken waar de straat niet opgebroken is en de vuilniswagen kan komen. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?
Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer