Dobbedreef - nachtelijke werkzaamheden bewegwijzering (2019-304)

In Leiden worden de bewegwijzeringsborden voor auto- en fietsverkeer vernieuwd. Komende week wordt er ook bij u in de buurt gewerkt aan de vervanging van de bewegwijzering. Het gaat om vervanging van borden en/of palen. In deze brief vindt u meer informatie.

Werkzaamheden in de nacht

Om het autoverkeer zo min mogelijk te hinderen voert aannemer Van Rens mobiliteit de werkzaamheden tussen 20.00 uur ’s avonds en 5.00 uur ’s nachts uit. Er is soms ook graafwerk met machines nodig, dit kan voor enige geluidsoverlast zorgen.

De werkzaamheden duren maximaal vier uur per locatie.

Waar en wanneer

In de nacht van dinsdag 29 oktober op woensdag 30 oktober wordt er gewerkt op de rotonde Stevenshofdreef/Dobbedreef. Omdat de aannemer die nacht op meerdere locaties werkt, is het precieze tijdstip nog niet bekend. De werkzaamheden duren maximaal vier uur per locatie. Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Auto- en fietsverkeer wordt langs de werkzaamheden geleid, waar nodig met behulp van  verkeersregelaars. Hulpdiensten zijn op de hoogte en krijgen snelle doorgang.

Vragen of opmerkingen?

Aannemer Van Rens voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Leiden. Heeft u tijdens de werkzaamheden vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de toezichthouder van de aannemer: Thijs Dullemond, 06 46 10 13 68.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Désirée Spies

Projectmanager