Digitale informatieavond bouw Octagon (2021-124)

U woont of werkt in het gebied rond de Stationsweg. Binnenkort start hier de bouw van Octagon. Wij nodigen u van harte uit voor een digitale informatieavond hierover op dinsdag 18 mei. De gemeente Leiden, ontwikkelaar Synchroon en aannemer JP van Eesteren informeren u graag over de start van de bouw van Octagon. Wat gaat er de komende periode gebeuren en wat gaat u daar van merken?

Onderwerpen

Tijdens de informatieavond komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Korte terugblik op de sloopwerkzaamheden
  • Voorbereiding van de werkzaamheden: bouwkundige opnames vanaf maandag 24 mei
  • Informatie over de start van de bouw: Wat gaat er gebeuren?

Daarnaast is er uiteraard ruimte voor het stellen van uw vragen.

Hoe doet u mee?

In verband met de coronamaatregelen kunnen we helaas alleen een digitale bijeenkomst organiseren. De informatieavond vindt plaats via Microsoft Teams.

• Datum: dinsdag 18 mei 2021
  • Tijd: 19.30 - 21.00 uur

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar stationsgebied@leiden.nl, onder vermelding van ‘Aanmelding informatieavond Octagon’. Uiterlijk 12 mei ontvangt u de definitieve agenda en de link voor MS Teams. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, maar wel graag de presentatie en het verslag van de avond willen ontvangen dan kunt u dit ook aangeven door te mailen naar stationsgebied@leiden.nl.

Meer informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Meer informatie over het project Octagon vindt u op de pagina van ontwikkelaar Synchroon www.octagonleiden.nl.

We zien u graag online op 18 mei!

Met vriendelijke groeten,

Bas Boeker