Diefsteeg - Herbestrating (2023-270)

Met deze brief vertellen we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Diefsteeg. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Het voetpad van de Diefsteeg tussen de Langeburg en Breestraat is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

De gemeente houdt zoveel mogelijk rekening met het aanhouden van de bestaande hoogte van het straatwerk. We voeren geen werkzaamheden uit op uw terrein.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 30 oktober. Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot en met vrijdag 3 november. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is er hinder maar uw woning of winkel blijft bereikbaar. Om de bereikbaarheid van de Diefsteeg zoveel mogelijk te behouden werken we in fases.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden op telefoonnummer 14 071 - keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een email naar WT@leiden.nl.

Met vriendelijke groet,

W. van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer