de Anna Teding van Berkhoutstraat Maria Rutgersweg - herbestrating (2023-285)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Anna Teding van Berkhoutstraat en de Maria Rutgersweg. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Het trottoir tussen Anna Teding van Berkhoutstraat met huisnummer 34 en de Louise Wentstraat is aan onderhoud toe. Ook de onderstaande parkeervakken zijn aan onderhoud toe en worden opnieuw bestraat.

  • Parkeervakken Maria Rutgersweg huisnummer 78 tot en met 80 en 86 tot en met 88.
  • Parkeervakken en trottoir Maria Rutgersweg naast huisnummer 63.
  • Langsparkeervakken overzijde Anna Teding van Berkhoutstraat 2 tot en met 10.

U kunt de QR-code onderaan deze brief scannen en inzoomen naar de Anna Teding van Berkhoutstraat. Hier kunt u de plek zien waar we werken.

Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 20 november. Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot en met vrijdag 24 november. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werktijden (7.00 – 16.00 uur) kan er hinder ontstaan maar uw woning blijft bereikbaar.

Parkeren

Omdat de parkeervakken opnieuw bestraat worden, gaan we parkeerverboden plaatsen. Wilt u uw auto tijdelijk op een andere plek parkeren.

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Het kan zijn dat het huisvuil tijdelijk op een andere plek moet worden aangeboden. Dit kan op plekken waar de straat niet opgebroken is en de vuilniswagen kan komen. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden op telefoonnummer 14 071 - keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een email naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

W. van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer