Damloperwerf - werkzaamheden (2023-007)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die vanaf vandaag plaatsvinden in de Damloperwerf. Door de vakantie en feestdagen is deze brief niet eerder verzonden. Excuus hiervoor. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Delen van de rijbaan en het voetpad tussen de Damloperwerf huisnummer 1 tot en met 21 is aan onderhoud toe en wordt opnieuw bestraat. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 9 januari 2023. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 20 januari 2023. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is weg afgesloten voor autoverkeer. Uw woning is hierdoor niet met de auto bereikbaar. Uw eigen parkeerplaats blijft bereikbaar.

Parkeren

Het kan zijn dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren of moet omrijden. We vragen om uw begrip en medewerking.

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Het kan zijn dat het huisvuil tijdelijk op een andere plek moet worden aangeboden. Dit kan op plekken waar de straat niet opgebroken is en de vuilniswagen kan komen. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer