Damloperwerf - herbestrating (2022-287)

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Damloperwerf. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Delen van de rijbaan en het voetpad tussen de Drontermeerlaan en Westlanderwerf is aan onderhoud toe en wordt opnieuw bestraat. Deze herbestrating doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 12 december. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 23 december. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de Damloperwerf, achterkant Boeierwerf tussen huisnummer 1 en 19, afgesloten voor autoverkeer. Uw woning is hierdoor niet met de auto bereikbaar. Wilt u voordat de werkzaamheden starten overhangend groen, plantenbakken, bankjes etc. verwijderen?

Parkeren

Het kan zijn dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren of moet omrijden. Wij vragen om uw begrip en medewerking.

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Het huisvuil moet tijdelijk op een andere plek worden aangeboden. Dit kan op plekken waar de straat niet opgebroken is en de vuilniswagen kan komen. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact op via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry

Projectcoördinator Cluster Beheer