Damlaan - asfalteren (2022-154)

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden op de Damlaan. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Een paar maanden geleden is de riolering in de Damlaan gerepareerd. Er is toen een tijdelijke bestrating aangebracht. We gaan nu de definitieve asfaltlaag aanbrengen.

Omdat de bovenste laag asfalt van de Damlaan is versleten en aan vervanging toe is gaan we deze werkzaamheden ook gelijktijdig uitvoeren. Voordat het nieuwe asfalt wordt gelegd, moeten we het oude asfalt verwijderen.

Wanneer gaan we dit doen?

De werkzaamheden worden in een twee fases uitgevoerd.

  • Maandag 19 juli, verwijderen asfaltverharding.
  • Dinsdag 20 juli, aanbrengen asfaltverharding.

Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de weg volledig afgesloten voor al het verkeer. Woningen blijven via het voetpad bereikbaar. De bussen worden omgeleid. Bij calamiteiten hebben de hulpdiensten altijd vrije doorgang. Het autoverkeer wordt met borden en verkeersregelaars omgeleid.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder we doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Of gebruik het formulier op  www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer