Damlaan - afval (2021-276)

U bent verhuisd naar een nieuwe woning. De gemeente hoopt dat u hier met veel plezier zult wonen. In deze brief vindt u informatie over het aanbieden van uw huisvuil.

Groene en bruine minicontainer

Voor uw huisvuil krijgt u twee minicontainers. Een grijze container voor het restafval en een grijze container met een groen deksel voor het Groente-, Fruit- en Tuinafval (GFT-afval).

Minicontainers aanbieden

Uw huisvuil wordt op woensdag opgehaald (wijk B). In de even weken wordt de grijze container (restafval) geleegd en in de oneven weken de grijze container met het groene deksel (GFT-container). Zet de container op de ophaaldag om 7.00 uur ’s ochtends buiten. Plaats de container naast die van uw buren op de groene streep met de kam naar de rijweg.

Plastic, glas, papier en textiel

De dichtstbijzijnde plastic-, glas-, papier- en textielcontainer staat op de Lage Morsweg ter hoogte van huisnummer 23.

Aanbieden grofvuil

Een afspraak voor het gratis ophalen van grofvuil regelt u online op www.leiden.nl/afval met uw DigiD of u belt met de gemeente Leiden op tel. 14 071 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur, Leiden, keuze 3).

U kunt uw grofvuil ook zelf wegbrengen naar de Milieustraat, J.C. de Rijpstraat 11.

Bel voor het laten ophalen van bruikbare goederen of elektrische apparaten met Kringloopbedrijf Het Warenhuis op tel. (071) 524 00 60.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Arif Erkoca
Cluster Beheer