Corantijnstraat / Paramaribostraat - inloopbijeenkomst nieuwe inrichting (2021-216)

Wij nodigen u graag uit voor een inloopbijeenkomst over de vorderingen van de herontwikkeling Corantijnstraat en Paramaribostraat op maandag 30 augustus van 17.00 tot 19.30 uur. Zoals eerder met u gedeeld heeft Portaal het plan om drie woonblokken aan de Corantijnstraat (1 t/m 111 (oneven)) en de Paramaribostraat (2 t/m 64 (even)) te herontwikkelingen. Dat betekent dat de huidige woonblokken gesloopt worden en dat er nieuwe woonblokken voor in de plaats komen.

Op 10 maart 2020 is een eerste bijeenkomst georganiseerd waarin u bij de gemeente heeft kunnen aangeven wat u belangrijk vond om mee te nemen in de zogeheten Nota van Uitgangspunten. Omdat er flink wat zaken uitgezocht moesten worden, heeft een vervolg op zich laten wachten. Op 13 juli 2021 heeft het college het besluit genomen om de Nota van Uitgangspunten aan de gemeenteraad voor te leggen. Wij willen u, voordat deze Nota naar de gemeenteraad gaat, informeren hoe we met uw aandachtspunten om zijn gegaan.

Wanneer

De inloopbijeenkomst vindt plaats op maandagavond 30 augustus in het Huis van de Buurt, Driftstraat 49 in Leiden van 17.00 tot ongeveer 19.30 uur. Het is een inloopbijeenkomst. Dat betekent dat u ieder moment binnen kan lopen en wij voor u klaar staan om toelichting te geven op de Nota van Uitgangspunten en het schetsmodel. Ook is er mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden voor informatieavond

Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Het is fijn als u zich even aanmeldt. Dan weten wij op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Lisa Keyer (communicatieadviseur) via l.keyer@leiden.nl. Even bellen kan ook via telefoonnummer 14 071.

Jaap van Opstal

Programmamanager Stedelijke Ontwikkeling