Corantijnstraat - bewonersbijeenkomst (2020-142)

Op 24 februari stuurden wij u een brief met uitnodiging voor een bewonersbijeenkomst op 10 maart over de herontwikkeling van de drie woonblokken aan de Corantijnstraat 1 t/m 111 (oneven) en de Paramaribostraat 2 t/m 64 (even). Het plan is dat de huidige woonblokken gesloopt worden en dat er nieuwe woonblokken voor in de plaats komen.

Aanvullende mogelijkheid om een reactie te geven

De bewonersbijeenkomst was bedoeld om uw aandachtspunten kenbaar te maken voor deze herontwikkeling. Ongeveer 45 mensen hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid.

De gemeente heeft bezorgde berichten ontvangen van mensen die twijfelden om te komen vanwege het coronavirus.

De gemeente wil niet dat dit de reden is dat u uw aandachtspunten niet kenbaar kan maken. Daarom geven we u een extra mogelijkheid om uw aandachtspunten door te geven. Daarbij kunt u denken aan punten zoals:

  • Ik wil graag dat er een speeltuin terugkomt;
  • Ik vind de zon belangrijk op mijn balkon;
  • Ik wil graag dat er voldoende parkeergelegenheid is;
  • Etc.

Hoe gaan we om met uw reactie?

Via www.leiden.nl/inwoners-en-ondernemers/werkzaamheden-in-leiden/bouwen-aan-de-stad/ maken we kenbaar op welke wijze we de aandachtspunten verwerkt hebben.

Daarnaast ontvangt iedereen die een reactie heeft gegeven over een aantal maanden via de email een uitnodiging voor een inloopbijeenkomst. Op deze avond kunt u een mondelinge toelichting krijgen op de verwerkte aandachtspunten.

Aanleveren aandachtspunten

Wilt u aandachtspunten aanleveren? Dit kan tot en met zondag 12 april.

Stuur dan een email naar e.verbeek@leiden.nl, assistent projectmanager Ellen Verbeek.

Met vriendelijke groet,

Nienke Frijlink

Projectmanager Gemeente Leiden

De gebeurtenissen rondom het coronavirus hebben veel impact op ons dagelijks leven.

Desondanks proberen we allemaal zo goed mogelijk door te gaan met ons werk. De gemeente gaat dan ook verder met de voorbereiding van projecten, vandaar dat u deze brief ontvangt.