Clean sweep Stevenshof

Met deze brief laat ik u weten dat handhavers van de gemeente Leiden van maandag 8 oktober tot en met zondag 21 oktober intensief gaan controleren in uw buurt.

Schoon, heel en veilig

Het is prettig wonen en leven in en rondom de Stevenshof. Dat willen we graag zo houden! Dit gebied kan echter ook schoner en veiliger. Daarom voeren handhavers van de gemeente Leiden een Clean Sweep uit. Team Handhaving ziet erop toe dat goed wordt geparkeerd en iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Ook letten we op het aanlijnen van honden en opruimen van hondenpoep.

Aanbieden en verwijderen minicontainers

De gemeente heeft bovendien meerdere meldingen ontvangen over het onjuist aanbieden en laten staan van minicontainers op gemeentegrond. Dit zorgt voor ergernis, stankoverlast en ongedierte. Ondanks het herhaaldelijk labelen van containers bij u in de buurt, is de situatie onveranderd. Handhavers van de gemeente Leiden zullen daarom vanaf maandag 8 oktober minicontainers verwijderen die (blijven) staan op gemeentegrond.

Informatie

Wilt u iets vragen of opmerken naar aanleiding van deze brief? Spreek dan uw handhaver aan op straat. U kunt ook bellen met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of het formulier gebruiken op www.leiden.nl/contact.

Samen zorgen we voor een schone, hele en veilige stad.

Met vriendelijke groet,

mr. drs. C.A. Koevoet

Teammanager Handhaving Openbare Ruimte

Gemeente Leiden