Clean Sweep - Fortuinwijk

Geachte heer, mevrouw,

Met deze brief laat ik u weten dat handhavers van de gemeente Leiden van maandag 5 november tot en met zondag 16 november intensief gaan controleren in uw buurt.

Schoon, heel en veilig

Het is prettig wonen en leven in Leiden Zuidwest. Dat willen we graag zo houden! Dit gebied kan echter ook schoner en veiliger. Daarom voeren handhavers van de gemeente Leiden een Clean Sweep uit. Team Handhaving ziet erop toe dat goed wordt geparkeerd en iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Ook letten we op het aanlijnen van honden en opruimen van hondenpoep.

Fietswrakken en zwerfvuil

De gemeente heeft bovendien meerdere meldingen ontvangen over fietswrakken en zwerfafval in de buurt. Hier gaat extra aandacht naar uit. Fietswrakken krijgen vanaf 29 oktober een label. Na een week worden wrakken met een label verwijderd. Met deze actie zorgen de handhavers dat de omgeving leefbaar en aantrekkelijk blijft.

Informatie

Wilt u iets vragen of opmerken naar aanleiding van deze brief? Spreek dan uw handhaver aan op straat. U kunt ook bellen met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of het formulier gebruiken op www.leiden.nl/contact.

Samen zorgen we voor een schone, hele en veilige stad.

Met vriendelijke groet,

mr. drs. C.A. Koevoet

Teammanager Handhaving Openbare Ruimte

Gemeente Leiden