Centrumroute - communicatie rond uitvoering

In 2019 start de uitvoering van het tweede tracédeel van de Centrumroute. Dit betekent dat de Sint Jorissteeg, de Hogewoerd (tussen Sint Jorissteeg en Breestraat), de Hooigracht en de Pelikaanstraat opnieuw worden ingericht. Samen met een afvaardiging van bewoners en ondernemers langs het tracé, is de afgelopen jaren gewerkt aan het ontwerp voor de nieuwe inrichting. In deze brief vindt u meer informatie over de communicatie voorafgaand en tijdens de werkzaamheden.

Communicatie voorafgaand aan de uitvoering

Heeft u vragen over de herinrichting? U kunt het projectteam bereiken via het formulier op www.leiden.nl/contact of via telefoonnummer 14 071. Daarnaast organiseert de gemeente Leiden voorafgaand aan de werkzaamheden inloopspreekuren waar u al uw vragen kunt stellen:

Wanneer           elke 3e vrijdag van de maand (16 november, 21 december, 18 januari etc.)

Waar                Belgisch Biercafé Olivier, Hooigracht 23

Hoe laat           15.00-16.00 uur

Meer informatie over de Centrumroute vindt u op www.leiden.nl/centrumroute. U kunt zich ook aanmelden voor de wekelijkse digitale nieuwsbrief van de gemeente Leiden via www.leiden.nl/stadsnieuws. Als u het label Centrumroute aanvinkt krijgt u het laatste nieuws over dit project in uw inbox.

Communicatie tijdens uitvoering

De gemeente Leiden hecht grote waarde aan zorgvuldige communicatie, ook tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Zodra de aannemer die het werk gaat uitvoeren is geselecteerd, gaat de omgevingsmanager van de aannemer een groot deel van de communicatie verzorgen. De omgevingsmanager is dan uw eerste aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de werkzaamheden. Zodra de gegevens van de aannemer en de omgevingsmanager bekend zijn informeren wij u hierover met een brief.

Met vriendelijke groet,

Harry Devilee

Projectmanager Centrumroute

c.c.: Wijkvereniging Pancras-West, Wijkvereniging Tussen de Rijnen, Buurtvereniging Maredorp de Camp, Buurtcomité Hogewoerd