Catharina van Tussenbroekpad - speelplek (2020-137)

De gebeurtenissen rondom het coronavirus hebben veel impact op ons dagelijks leven.

Desondanks proberen we allemaal zo goed mogelijk door te gaan met ons werk.

De gemeente gaat dan ook verder met de voorbereiding voor de herinrichting van speelplekjes voor kinderen, vandaar dat u deze brief ontvangt.

De gemeente Leiden wil de vanghekken achter de voetbaldoelen op het veld aan het Catharina van Tussenbroekpad gaan vervangen. Dit in verband met geluidsoverlast.

Inspraak

De gemeente Leiden vindt het belangrijk dat de omwonenden betrokken zijn bij de planvorming. Daarom kunt u reageren en uw voorkeur aangeven voor één van beide opties.

Reageren, vervolg

U kunt uw voorkeur tot en met 5 april doorgeven aan A.van.de.Sande@leiden.nl.
Let op: wij nemen reacties alleen mee als deze betrekking hebben op de vangnetten of de doelen. De reacties worden verzameld waarna een keuze wordt gemaakt. De bedoeling is de werkzaamheden dit jaar uit te voeren.

Vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Annabel van de Sande
Projectcoördinator Groen en Spelen