Catharina van Tussenbroekpad - plaatsen ballenvanghekken (2020-254)

Op 25 maart stuurden wij u een brief over de vervanging van de ballenvanghekken op het voetbalveld bij u in de buurt. Het gaat om de brief met kenmerk 2020-137, terug te lezen op www.leiden.nl/bewonersbrieven. Hierop hebben wij veel reacties ontvangen.

Resultaat inspraak

Uit de reacties blijkt dat de voorkeur uitgaat naar een hek met dezelfde afmetingen. Dit in verband met het uitzicht. Om geluidsoverlast in te perken worden de doelen in het hek aangebracht. Aan geluidsoverlast door de kinderen en jongeren zelf kunnen wij helaas niets doen. Mocht u last ondervinden, dan kunt u een melding doen via het meldingsformulier op onze website www.leiden.nl/contact.

Er zijn ook vragen gekomen of er speeltoestellen kunnen komen voor jongere kinderen. Deze speelplek is bestemd voor energiek spel voor oudere kinderen. Een speelplek in de buurt, aan het Neeltje Lokersepad, is wel bestemd voor voornamelijk jonge kinderen. Deze speelplek wordt in 2021 aangepast.

Planning

In de week van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli vinden de werkzaamheden plaats. Tegelijkertijd wordt het kunstgras hersteld. In verband met onvoorziene (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen? Het is mogelijk dat bij de werkzaamheden enige overlast ontstaat. Wij vragen hier uw begrip voor. Mocht u te veel hinder ondervinden dan kunt u contact opnemen met Rob van der Steen via het contactformulier

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Annabel van de Sande
Projectcoördinator Groen en Spelen
Cluster Beheer