Carry van Bruggenweg - meedenksessie versteend pleintje

Graag nodigen we u uit voor een meedenksessie over het versteende pleintje ter hoogte van Margo Antinkstraat 21 en Carry van Bruggenweg 19. Het pleintje is gekozen als een Groene Kans. Groene Kansen zijn onder andere versteende locaties die vergroend kunnen worden. Omdat u rechtstreeks woont aan het stukje of er zicht op heeft, nodigen we u uit om mee te denken.

Wat vindt u van de huidige locatie? En hoe kunnen we het samen mooier, groener en gebruiksvriendelijker maken? Wilt u hierover meedenken, dan nodig ik u samen met uw buurtbewoners van harte uit op vrijdag 20 september om 9:00 uur.

• Datum: 20 september
  • Tijdstip: 9:00 uur, de sessie duurt tot uiterlijk 10:30 uur
  • Locatie: op het stukje ter hoogte van Margo Antinkstraat 21 en Carry van Bruggenweg 19

Schouw en inbreng in ontwerpwensen

Op vrijdag 20 september beginnen we met een schouw van bovengenoemde locatie. We lopen samen door de buurt en bekijken de huidige stand van zaken. Ook bespreken we met u wat wel en niet bevalt aan de huidige inrichting. De ontwerper van de gemeente is ook aanwezig en luistert mee naar de input. Ter plekke schetst de ontwerper een voorlopig ontwerp dat zoveel mogelijk rekening houdt met uw wensen. In een tweede sessie bespreken we het ontwerp met u. Op basis hiervan worden de laatste aanpassingen gemaakt. Het definitieve ontwerp sturen we daarna rond aan alle omwonenden ter informatie. In het najaar start de vergroening van het stukje ter hoogte van Margo Antinkstraat 21 en Carry van Bruggenweg 19.

Geveltuinen of boomspiegels onderhouden

Samen aan de Slag helpt bewoners die zelf een eigen geveltuintje willen of een boomspiegel willen adopteren. Voorafgaand aan de bijeenkomst inventariseert de gemeente de mogelijkheden hiervoor in uw eigen buurt. Tijdens de bijeenkomst op 20 september kunt u zien wat er voor uw straat of buurt mogelijk is.

Meedenken/reageren?

Wilt u aanwezig zijn bij de meedenksessie stuurt u dan een email naar aandeslag@leiden.nl, graag onder vermelding van meedenksessie Carry van Bruggenweg. Wilt u meer over Samen aan de Slag willen weten, stuurt u dan een email naar aandeslag@leiden.nl of kijk op de webpagina.

Mevrouw W. Mahesh
Wijkbeheerder Stevenshof