Buurthuis Matilo - herinrichting speelplek (2023-080)

Op 18 oktober 2022 hebben wij u geïnformeerd over de herinrichting van de speeltuin aan de voorzijde van buurthuis Matilo. Er kon door kinderen ook gestemd worden op hun favoriete ontwerp. Dit is ontwerp C geworden met als extra wens een schommel. Graag willen wij u laten weten dat wij deze schommel ook zullen plaatsen en dat wij binnenkort beginnen met de werkzaamheden.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan enerzijds uit het herinrichten en opnieuw aanleggen van het groen en de toegang tot het buurthuis en anderzijds tot het vervangen van de speeltoestellen. Deze werkzaamheden worden na elkaar uitgevoerd. 

Planning

Vanaf 6 april worden eerst de voorbereidende groenwerkzaamheden uitgevoerd. Op 24 april starten de werkzaamheden voor het plaatsen van de nieuwe speeltoestellen. In verband met onvoorziene (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen? Het is mogelijk dat er enige overlast ontstaat. Wij vragen hier uw begrip voor. Mocht u toch teveel hinder ondervinden kunt u contact opnemen met Marja de Mooij, tel. 06 54 37 47 73 of via het contactformulier

Vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Monique IJsselsteijn
Programmamanager wijkenvisie RoMe Wijkregie