Bronforel - herbestrating (2023-034)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Bronforel. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De rijbaan, parkeervakken en voetpad vanaf de drempel bij Bronforel 5 tot en met het einde van de straat zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw. U kunt de QR-code onderaan deze brief scannen en inzoomen naar de Bronforel. Hier kunt u de plek zien waar we werken.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 27 februari. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 10 maart. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het werkvlak afgesloten voor autoverkeer. Uw woning is niet bereikbaar met de auto. Bij calamiteiten hebben de hulpdiensten altijd vrije doorgang.

Parkeren

Omdat de parkeervakken ook opnieuw bestraat worden, gaan we parkeerverboden plaatsen. Wilt u uw auto tijdelijk op een andere plek parkeren.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer

U kunt via deze link kunt u alle nog uit te voeren werkzaamheden (de oranje vlakken) in uw wijk bekijken.