Briniostraat - renovatie speelplek (2022-299)

De toestellen op de speelplek bij u in de buurt zijn aan een opknapbeurt toe. Graag nodigen wij jullie uit om mee te beslissen welke type speelplek geschikt is voor uw woonomgeving.

Inspraak keuze ontwerp

De gemeente Leiden vindt het belangrijk dat bewoners betrokken zijn bij de plannen voor speelplekken in de buurt. Ontwerp- en adviesbureau Speelplan heeft voor deze speelplek aan de hand van de Speeltuinbouwer twee ontwerpen gemaakt. We willen dat het nieuwe speeltuintje zoveel mogelijk aansluit bij de wensen en de leeftijd van u en uw (klein)kinderen. Daarom horen we graag welk ontwerp, u en uw (klein)kinderen het meest aanspreekt. De ontwerpen vindt u in de bijlagen van deze brief.

Hoe werkt het?

Wilt u meebeslissen? Stuur dan uiterlijk 15 januari 2023 een email naar T.den.Dulk@leiden.nl met uw voorkeur of die van uw (klein)kinderen. Let op: wij kunnen alleen reacties meenemen die betrekking hebben op het toekomstige speeltoestel. Opmerkingen over andere zaken, bijv. over hangjeugd, overlast van bomen/groen en straatvuil horen niet bij onze taken. Deze meldingen kunt u doen via onze website Melding doen, klachten en overlast - Gemeente Leiden.

Alle stemmen worden geteld waarna het toestel met de meeste stemmen geplaatst wordt. Via een bewonersbrief informeren we u hierover.

Vragen?

Heeft u verder nog andere vragen of opmerkingen? Bel dan gerust het tel. 14 071 keuze 4.

We zijn erg benieuwd naar jullie reacties en zien die met belangstelling tegemoet.

Ton den Dulk

Projectcoördinator Spelen