Briniostraat - opknappen speelplek (2023-235)

We willen jullie graag vertellen over de laatste ontwikkelingen over het opknappen van de speelplek bij jullie in de buurt. In december hebben we een brief gestuurd hierover. We hebben reacties en suggesties ontvangen, bedankt voor jullie waardevolle bijdrage. Het helpt ons bij het maken van een mooie speelplek.

Jullie hebben aangegeven dat jullie graag willen blijven klimmen. Voor de duurzaamheid is daarom besloten om het huidige combinatietoestel te laten staan. Er worden ook nieuwe speeltoestellen geplaatst, en komt het veelgevraagde duikelrek op het pleintje te staan. Daarnaast wordt er nog een peuterschommel geplaatst en we vernieuwen de ondergrond.

Ook zijn er wensen binnengekomen voor een tafeltennistafel. Na bezorgde reacties van directe omwonenden hebben we besloten deze voorlopig niet te plaatsen.

Speelplan heeft een plan opgesteld. We zijn overtuigd dat we een leuke speelplek hebben gemaakt die veilig en aantrekkelijk is. Het plan wordt dit najaar uitgevoerd. Als de datum bekend is laten we jullie dit weten.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?  Bel dan met de gemeente Leiden, op telefoonnummer 14 071 - keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Ton den Dulk
Projectcoördinator Water en Spelen
Cluster Beheer