Briniostraat - herinrichting speelplek (2022-169)

Vorige maand hebben jullie de kans gehad om een online enquête in te vullen over de speelplek aan de Brinostraat. Deze is maar liefst 11 keer ingevuld. Hieruit kwam naar voren dat de speelplek goed wordt gebruikt. De grootste groep bestaat uit kinderen in de leeftijd 6-10 jaar.

Resultaten online enquête

Uit de enquête kwam naar voren dat klimmen, glijden en spelen met water het meest gewenst is. De ‘zand’bak in het midden van de speelplek zullen wij een functie geven, hier is een sterke vraag naar. Het klimrek mag (veel) groter, hoger en uitdagender. Daarnaast hebben 5 van de 11 buurtbewoners ingevuld dat ze graag een tafeltennistafel zien op de speelplek.

Vervolg

Wij hebben genoeg informatie weten te verzamelen uit de buurt. Met alle reacties uit de online enquête zullen wij aan de slag gaan met een ontwerpvoorstel. Wanneer dit ontwerpvoorstel klaar is, zullen jullie een nieuwe brief ontvangen.

Meer informatie

Hebt u nog vragen? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het contactformulier.

Gemeente Leiden en Bureau Speelplan