Briljantstraat - vervanging speeltoestel (2020-037)

Op 13 december 2019 stuurden wij u een brief over de renovatie van de speelplek bij u in de buurt. Het is brief met kenmerk 2019-384, terug te lezen op www.leiden.nl/bewonersbrieven.
Hierbij informeren wij u over de uitvoering van de werkzaamheden.

Werkzaamheden

De bestaande wip wap, duikelrek, ballenvanger en schommel worden eerst verwijderd. De tafeltennistafel wordt vervolgens verplaats. Hierna worden de nieuwe schommel, duikelrek, kleuter-klimtoestel en stratosphere geplaatst.

Planning

Op dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 februari vinden de werkzaamheden plaats. In verband met onvorziende (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen. Wij vragen hier uw begrip voor.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?Het is mogelijk dat er enige overlast ontstaat. Wij vragen hier uw begrip voor. Mocht u toch teveel hinder ondervinden kunt u contact opnemen met de gemeente Leiden en vragen naar Rob van der Steen.

Meer informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Danny Boers
Beheerder Water, Spelen en Straatmeubilair