Brahmslaan 80 - inloopavond ontwikkeling

Graag nodig ik u uit voor de inloopavond over het plan voor Brahmslaan 80. Het gaat om de locatie, waar vroeger tafeltennisvereniging Scylla zat, ten zuiden van het Kinderdienstencentrum Holland Rijnland: De Walnoot aan de Brahmslaan 76.

De inloopavond vindt plaats op maandag 4 februari 2019 van 17.30 tot 19.30 uur in De Walnoot aan de Brahmslaan 76. U kunt binnenlopen wanneer u wilt.

Inloopavond

De gemeente vindt het belangrijk om u te informeren over het plan en uw vragen te kunnen beantwoorden. Daarom organiseren we de inloopavond. U kunt tijdens deze avond aan de ontwikkelaar en de aanwezige ambtenaren vragen stellen en uw mening over het plan geven.

Bouwplan

Het bouwplan bestaat uit een appartementencomplex voor 26 sociale huurappartementen. De woningen zullen een vloeroppervlakte hebben van ongeveer 50 m2. De bestaande sporthal zal ten behoeve van deze ontwikkeling worden gesloopt.

Nieuw bestemmingsplan

Het nieuwe bouwplan past niet in het huidige bestemmingsplan voor dit gebied. Daarom moet voor deze locatie een nieuw bestemmingsplan worden gemaakt.. Voordat de procedure daarvoor officieel in gang wordt gezet, wil de gemeente de omwonenden informeren over het plan en uitleg geven over het maken van zo’n bestemmingsplan en hoe u hierop kunt reageren.

Ik nodig u van harte uit om aanwezig te zijn bij de inloopavond. U kunt tussen 17:30 en 19:30 uur het bouwplan bekijken en vragen stellen.

Met vriendelijke groet,

W. Spies

Teammanager Ruimtelijke Ontwikkeling

Cluster Stedelijke Ontwikkeling

Naast dit plan voor de Brahmslaan 80, speelt er de komende tijd nog veel meer in uw wijk. Om deze ontwikkelingen goed op elkaar af te kunnen stemmen, wordt er een toekomstplan voor Leiden Zuidwest opgesteld. Praat, denk en doe met ons mee. Meer weten? Kijk op: www.leiden.nl/zuidwest.
Zuidwest op zijn best!
Leiden Zuidwest bereidt zich voor op de toekomst. We moeten nu aan de slag om ook in 2040 prettig in de wijk te kunnen wonen, werken, winkelen en recreëren.