Boshuizerkade - aanleggen kabels en leidingen voor het Indoor Sportcentrum (2022-258)

De bouw van het Indoor Sportcentrum aan de Boshuizerkade is in volle gang. Voordat het gebouw in gebruik genomen kan worden, is het nodig om een tweede inrit te realiseren en moeten er de nodige kabels en leidingen naar het gebouw aangebracht worden. In de aankomende periode starten deze werkzaamheden. In deze brief geven wij u meer informatie over de werkzaamheden.

Boring ter hoogte van de Meerhof

Van 31 oktober t/m 11 november maakt Dunea een boring richting het Indoor Sportcentrum. De locatie van de boring wordt met het groene kruis aangegeven op de tekening. In deze periode worden ook nog werkzaamheden door KPN uitgevoerd. Dit betekent dat gedurende deze periode de Meerhof is afgesloten voor doorgaand verkeer. Bewoners kunnen de Meerhof bereiken via de zijde van de Telderskade.

Maken tweede inrit voor Indoor Sportcentrum

Het Indoor Sportcentrum krijgt twee inritten. De eerste inrit is al gemaakt en wordt nu gebruikt door het bouwverkeer. Van 31 oktober t/m 25 november vinden de werkzaamheden plaats om een tweede inrit te maken. De locatie van deze inrit is met rode pijlen aangegeven op de tekening. Gedurende deze periode wordt de Boshuizerkade voor doorgaand verkeer afgesloten. De Meerhof is dan bereikbaar via de Telderskade.

Werkzaamheden Telderskade voor elektra en glasvezel

Als de werkzaamheden aan de tweede inrit zijn afgerond, wordt gestart op de Telderskade met werkzaamheden voor elektra en glasvezel. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Liander (elektra) en SLIB (glasvezel). De locatie van de werkzaamheden is op de tekening aangegeven met een oranje rondje. Tijdens deze werkzaamheden wordt de Telderskade afgesloten voor doorgaand verkeer, maar wordt de Boshuizerkade weer opengesteld.

Omleidingen

Alle omleidingen worden begeleid met verkeersborden voor de desbetreffende locatie.