Bewonersregeling 'D' Oude Morsch' (2022-132)

U maakt gebruik van de bewonersregeling “d’Oude Morsch” in de parkeergarage Morspoort. Deze bewonersregeling wordt gedigitaliseerd en hierbij hebben we uw hulp nodig. Om uw abonnement om te zetten naar een digitale versie, moet u enkele stappen doorlopen. Dat kunt u meteen doen, maar het is belangrijk dat u zich uiterlijk aanmeldt voor 1 juli 2022 in de webshop van P1. Als u zich niet heeft aangemeld komt uw abonnement te vervallen per zaterdag 2 juli 2022.

Waarom wordt uw abonnement gedigitaliseerd?

Alle andere abonnementen voor de gemeentelijke parkeergarages zijn de laatste jaren gedigitaliseerd, dit is de allerlaatste groep. Het digitaliseren is voor ons nodig om meer overzicht te krijgen op alle uitgegeven abonnementen en om een transparante wachtrij te introduceren. De voorwaarden van uw abonnement wijzigen niet. U komt in aanmerking als u woont binnen het geselecteerde gebied en een geldige bewonersparkeervergunning heeft. Als u aan deze voorwaarden voldoet heeft u recht op maximaal 1 abonnement per woonadres en met dit abonnement kunt u gratis 24/7 parkeren op de bovenste etages van Parkeergarage Morspoort.

Hoe werkt het aanmelden via de webshop?

Het aanmelden voor het digitale bewonersabonnement doet u via de webshop van P1:

1. U gaat naar https://vergunning.p1overheid.nl/leiden.
  2. Kies voor Bewoners en log in met uw DigiD.
  3. Kies vervolgens het product Bewonersabonnement – d’Oude Morsch - Jaar
  4. Vul vervolgens uw kenteken en de ingangsdatum 1 juli 2022 in.
  5. Na afronding van het aanvraagproces ontvangt u een bevestigingsmail van uw aanvraag voor een parkeerabonnement.
  6. Uw gegevens worden door P1 gecontroleerd.
  7. P1 stuurt een bevestiging per e-mail.

Vragen?

P1 is als beheerder ook de contactpersoon voor alle mogelijke operationele vragen die u heeft over de aanmelding in de webshop. U kunt P1 benaderen via 071-8200384.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Stuur dan een bericht via www.leiden.nl/contact of bel met de gemeente via het algemene nummer 14071, keuze 3.

Eefje Aerts
Adviseur Parkeren