Beukenrode - Herbestrating (2023-070)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Beukenrode. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Een deel van de rijweg, voetpad en parkeervakken zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Via deze link kunt u de plek zien waar we werken en wat de fases zijn. Zoom in naar de Beukenrode. Op de kaart kunt u alle nog uit te voeren werkzaamheden (de oranje vlakken) in uw wijk bekijken.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op dinsdag 11 april. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 21 april. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het werkvak afgesloten. Uw woning is hierdoor niet met de auto bereikbaar.

Parkeren

Omdat de parkeervakken opnieuw bestraat worden, gaan we parkeerverboden plaatsen. Wilt u uw auto tijdelijk op een andere plek parkeren.

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Wilt u het huisvuil tijdelijk op een andere plek aanbieden. Dit kan op plekken waar de straat niet opgebroken is en de vuilniswagen kan komen. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer