Bernhardstraat, Paleizenbaan - herinrichting en parkeren

Bij u aan de achterzijde, aan de Bernhardstraat, wordt er door Heijmans Woningbouw gewerkt aan 20 nieuwbouwwoningen. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden eind dit jaar afgerond. Daarbij vernieuwen we in de Bernhardstraat ook de stoep, de bomen, de straat en parkeervakken.

Deze werkzaamheden zijn begonnen op 5 november en duren tot en met tenminste 21 december. Als het heel slecht weer wordt, kunnen de werkzaamheden uitlopen.

Bernhardstraat afgesloten

Vanaf 19 november 7 uur ‘s morgens wordt de rijbaan van de Bernhardstraat afgesloten, waardoor u niet meer in en uit de parkeergarage van de Paleizenbaan kan rijden. We beseffen dat u voor het parkeren van uw auto aangewezen bent op deze garage. Daarom informeren we u over het parkeren in uw omgeving en de mogelijkheid van een tijdelijk abonnement voor parkeergarage Soestdijkkade.

Parkeren in de omgeving

Aan de noordzijde van de Willem de Zwijgerlaan geldt een tarief voor parkeren op straat van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 19.30 uur. Het tarief is de eerste twee uur € 0,10 per uur,vanaf het derde uur € 2,00 per uur. Zie voor alle informatie over parkeren in Leiden ook www.leiden.nl/parkeren.

Parkeren in de parkeergarage Soestdijkkade

Begin dit jaar is parkeergarage Soestdijkkade (bij de Albert Heijn) geopend. Bewoners van de Paleizenbaan 1 tot en met 69 oneven kunnen met korting een tijdelijk abonnement tot 1 januari 2019 aanvragen voor deze parkeergarage. Hiervoor betaalt u een speciaal tarief van 30 euro. Dit abonnement kost € 30,- per maand. Bij deze brief zit een bijlage van de gemeente Leiden met de uitleg hoe u dit abonnement aanvraagt.

Ontsluiting van de berging

Uw berging is te voet bereikbaar, wel zullen er tijdelijke loopplaten in de Bernhardstraat liggen.

Wij willen u alvast bedanken voor uw begrip en medewerking.

Heeft u vragen?

We doen ons best om hinder te beperken. Heeft u vragen over de werkzaamheden of zijn er bijzondere omstandigheden? Dan kunt u contact opnemen met de projectleider Gert-Jan Aandewiel van Heijmans Wegenbouw via 06-51498767.

Heeft u andere vragen, mail of bel dan gerust omgevingsmanager Francien Verbaan, via info@hetpleinvanleiden.nl of via (010) 2662800.

Met vriendelijke groet,

Namens Heijmans Vastgoed,

Francien Verbaan

Omgevingsmanager Het Plein van Leiden