Beethovenpark - meedenksessie (2020-083)

Een aantal weken geleden heeft u een uitnodiging ontvangen voor een meedenksessie in het Beethovenpark op maandag 17 februari. Door slechte weersomstandigheden is deze meedenksessie geannuleerd.

De nieuwe datum voor de meedenksessie is maandag 2 maart om 16.00 - 17.30 uur.

Samen maken we uw buurt mooier - denkt u mee?

Naast het verbeteren van het groen in en rondom het park, gaat de gemeente de speeltoestellen in het Beethovenpark vervangen. Graag horen we wat uw wensen en de wensen van de kinderen in de buurt zijn met betrekking tot het spelen en groen in het park. Heeft u nog andere ideeën over hoe het park voor iedereen een leuke en fijne plek is? Ook die ideeën kunt u met ons bespreken.

We ontvangen u graag met koffie en thee in het Beethovenpark. U herkent aan ons aan de opgezette tent in de buitenlucht. Aan de hand van tekeningen en sfeerbeelden gaan wij graag met u in gesprek. Wandel gerust langs om mee te praten of te luisteren. U bent op elk moment van de meedenksessie welkom. Neem vooral uw kinderen mee.

Datum: maandag 2 maart 2020
Locatie & tijdstip: 16.00 uur - 17.30 uur in het Beethovenpark

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,


Danny Boers
Stedelijk Beheerder Water, Straatmeubilair en Spelen