Beethovenpark - meedenksessie (2020-034)

We willen uw buurt graag mooier maken. Daarom nodigen u uit om op maandag 17 februari 2020 met ons mee te denken over hoe het Beethovenpark nog aantrekkelijker kan zijn voor iedereen in de buurt.

Samen maken we uw buurt mooier - denkt u mee?

Naast het verbeteren van het groen in en rondom het park, gaat de gemeente de speeltoestellen in het Beethovenpark vervangen. Graag horen we wat u en de kinderen in de buurt belangrijk vinden als het gaat om spelen. Daarnaast zijn wij benieuwd wat uw wensen zijn met betrekking tot het groen in de omgeving van het park.

Eerder hebben bewoners via de inventarisatie voor het Ontwikkelperspectief Leiden Zuidwest aangegeven dat het Beethovenpark de potentie heeft om een echt buurtpark te zijn. Heeft u nog andere ideeën over hoe het park voor iedereen een leuke en fijne plek is? Ook die ideeën kunt u met ons bespreken.

Uw ideeën komen terug in het ontwerp

Uw ideeën over het park (zoals het spelen en het groen) gebruikt de ontwerpafdeling om een eerste ontwerp te maken. Daarna komen we bij u terug om dit ontwerp toe te lichten en te horen of het aansluit bij de wensen.

Programma, datum en tijdstip van de meedenksessie

We ontvangen u graag met koffie en thee in het Beethovenpark. U herkent aan ons aan de opgezette tent in de buitenlucht. Aan de hand van tekeningen en sfeerbeelden gaan wij graag met u in gesprek. Wandel gerust langs om mee te praten of te luisteren. U bent op elk moment van de meedenksessie welkom. Neem vooral uw kinderen mee.

  • Datum: maandag 17 februari 2020  - LET OP: VANWEGE HET SLECHTE WEER AFGELAST
  • Tijd: 16.00 uur - 17.30 uur
  • Locatie: de tent in het Beethovenpark

Komt u ook of wilt u later meedenken? Laat het ons weten

Wilt u graag komen op maandagavond 17 februari? Stuur ons een mailtje via wijkregie@leiden.nl. Kunt u deze avond niet, maar blijft u wel graag op de hoogte? Ook dat kunt u doorgeven op dit e-mailadres. In beide gevallen geeft u ons daarmee toestemming om u op de hoogte te houden van de plannen voor het Beethovenpark. De e-mailadressen worden alleen gebruikt tijdens het maken van de plannen en daarna voor de communicatie over de uitvoering. Daarna worden alle e-mailadressen verwijderd.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze uitnodiging? Stel ze via het contactformulier of bel naar het algemene telefoonnummer van de gemeente: 14 071 (Leiden, keuze 3).

Met vriendelijke groet,

Danny Boers
Stedelijk Beheerder Water, Straatmeubilair en Spelen