Beestenmarkt - vervangen steiger

Vanaf maandag 11 maart 2019 wordt de steiger aan de Beestenmarkt vervangen. De steiger is in slechte staat en wordt vervangen door een nieuwe. Wij starten het werk op korte termijn om voor het komende vaarseizoen klaar te zijn.

Uitvoering

De werkzaamheden nemen, afhankelijk van het weer, ongeveer zes weken in beslag en worden gefaseerd aangepakt. Begonnen wordt nabij de Blauwpoortbrug en er wordt in drie fasen naar boven gewerkt. De firma Griekspoor voert de werkzaamheden uit. Het werkterrein wordt afgezet door middel van bouwhekken. Er zijn geen stremmingen voor het scheepvaartverkeer.

Overlast

De werkzaamheden kunnen geluidhinder geven, bijvoorbeeld wanneer de bestaande steiger gesloopt wordt (onder andere zagen). Bij de bouw van de nieuwe steiger wordt er gezaagd, geboord, etc. Onze excuses mocht u hier hinder van ondervinden.

Locatie

De steiger is hieronder in het rood aangegeven:

 

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

H. van Kernebeek
Projectcoördinator