Beelpad - vervangen Juigalpabrug (2022-192)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden aan de Juigalpabrug. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De Juigalpabrug is aan vervanging toe. De brug gaan we verwijderen en een nieuwe terugplaatsen. Deze is in delen op de werkplaats gebouwd en wordt op locatie in elkaar gezet.

Wanneer gaan we dit doen?

De werkzaamheden starten op maandag 12 september en duren naar verwachting tot

vrijdag 30 september. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de brug en het Beelpad volledig afgesloten. Voetgangers kunnen omlopen via de Calslaan en de Laan der Verenigde Naties.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor Richard Reumerman, directievoerder van de gemeente Leiden.

J. van Kernebeek

Projectcoördinator Cluster Beheer