Beekforel - herbestrating (203-050)

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Beekforel. Hieronder leest u welke werkzaamheden er plaatsvinden en wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Een deel van de rijbaan, alle parkeervakken en voetpaden zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 13 maart. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 28 april. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden zijn de rijbaan, parkeervakken en het voetpad voor een deel afgesloten voor al het verkeer. Uw woning is tijdens de werkzaamheden niet bereikbaar met de auto. Om de bereikbaarheid zoveel mogelijk te behouden werken we in fases.

  • Fase 1 vanaf maandag 13 maart tot vrijdag 17 maart.
  • Fase 2 vanaf maandag 20 maart.
  • Fase 3 vanaf dinsdag 21 maart tot dinsdag 11 april.
  • Fase 4 vanaf woensdag 12 april tot vrijdag 28 april.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?
Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,
H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer