Asfalteren Smaragdlaan (2022-135)

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden op de Smaragdlaan. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De bovenste laag asfalt van de Smaragdlaan vanaf de Hoge Morsweg tot net voor de kruising met Mondlanestraat is versleten en aan vervanging toe. Voordat het nieuwe asfalt wordt gelegd, gaan we het oude asfalt verwijderen.

Wanneer gaan we dit doen?

Omdat de Smaragdlaan overdag erg druk is, verrichten we de werkzaamheden in de avond en nacht. De werkzaamheden worden in een twee fases uitgevoerd:

  • De avond van woensdag 22 juni vanaf 19.00 uur, verwijderen asfaltverharding. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met 05.00 uur.
  • De avond van donderdag 23 juni vanaf 19.00 uur, aanbrengen asfaltverharding. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met 05.00 uur.

Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Aan de voetpaden wordt niet gewerkt. Het werkgedeelte van de Smaragdlaan is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor autoverkeer. De omleiding wordt met borden aangegeven. Ook worden er verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. Bij calamiteiten hebben de hulpdiensten altijd vrije doorgang.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden. Wij vragen gedurende de werkzaamheden voor uw begrip.

Hebt u vragen?

Hebt u vragen over deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Hebt u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

Met vriendelijke groet,

Haidar Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer