Arsenaalplein - opknappen speelplek (2020-392)

De gemeente Leiden wil de speelplek Arsenaalplein verfraaien. De speelplek wordt in de toekomst onderdeel van de Humanities Campus. Vanwege de leeftijd van de speelplek willen we de speelwaarde wel in de tussenliggende periode verbeteren.

Wat gaan we doen?

We gaan een toestel toevoegen naast het bestaande toestel op de plaats van de twee wipkippen en ballenvanger. Die worden dan verplaatst naar de zijkant van de speelplek.

Verder worden tegelijk een paar andere zaken aan de speelplek verbeterd zoals:

• De vlakheid van de rubbertegels;
  • De tegels waar geen speeltoestel op staat worden verwijderd en er worden betontegels voor in de plaats gelegd;
  • De netjes aan de baskets worden hersteld;
  • De fietsenrekken worden verwijderd.

Planning

Begin november starten de werkzaamheden en duren ongeveer vier dagen. In verband met onvoorziene (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen. Wij vragen hier uw begrip voor.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?
Het is mogelijk dat er enige overlast ontstaat. Wij vragen hier uw begrip voor.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Neem dan contact op met de gemeente Leiden, tel. 14 071 (maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur) of via www.leiden.nl/contact.

Ton den Dulk
Projectcoördinator Groen en Spelen, Cluster Beheer