Annie van Hattemstraat - uitnodiging meedenksessie (2020-339)

Graag nodigen we u uit voor een meedenksessie over het plein aan de Annie van Hattemstraat. Het plein aan de Annie van Hattemstraat is gekozen als een Groene Kans. Groene Kansen zijn onder andere versteende locaties die vergroend kunnen worden.

Meedenksessie

Wilt u meedenken over de locatie en hoe we het samen mooier, groener en gebruiksvriendelijker maken? Meld u dan aan voor de meedenksessie op 24 september via aandeslag@leiden.nl, onder vermelding van meedenksessie plein Annie van Hattemstraat.

Datum: Donderdag 24 september

Tijdstip: 19.00 tot 20.30 uur

Locatie: Het plein aan de Annie van Hattemstraat

Schouw en inbreng in ontwerpwensen

Op donderdag 24 september beginnen we met een schouw van het plein. We lopen samen door de straat en bekijken de huidige stand van zaken en vragen we naar uw mening. De ontwerper van de gemeente is aanwezig en luistert mee naar de input. Ter plekke bespreekt de ontwerper een voorlopig ontwerp dat zoveel mogelijk rekening houdt met uw wensen.

Vervolg

In een tweede sessie bespreken we het ontwerp met u. Op basis hiervan worden de laatste aanpassingen gemaakt. Het definitieve ontwerp sturen we daarna rond aan alle omwonenden ter informatie. In het najaar start de vergroening van het plein aan de Annie van Hattemstraat.

Samen aan de Slag

Als u graag een geveltuintje of een boomspiegel zou willen adopteren en onderhouden, kunnen wij u vanuit Samen aan de Slag hierbij helpen. Voorafgaand aan de bijeenkomst van 24 seppember inventariseert de gemeente de mogelijkheden in uw eigen straat. Wilt u meer weten over Samen aan de Slag, stuur dan een email naar aandeslag@leiden.nl.

Wij gaan ervan uit, de bewonersbijeenkomst op bovengenoemde datum te organiseren. Tenzij er de landelijke politiek anders bepaalt, vanwege coronaomstandigheden.

Mevrouw W. Mahesh
Wijkbeheerder