Annie Romeinsingel / Gerda Brautigamsingel - herbestrating (2023-262)

Met deze brief vertellen we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Annie Romeinsingel en Gerda Brautigamsingel. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De parkeervakken aan de waterkant zijde van de Annie Romeinsingel zijn aan onderhoud toe. Ook de uitstapstrook ter hoogte van de Gerda Brautigamsingel 94-112 is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

De gemeente houd zoveel mogelijk rekening met het aanhouden van de bestaande hoogte van het straatwerk. We voeren geen werkzaamheden uit op uw terrein.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 16 oktober. Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot en met vrijdag 27 oktober. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werktijden (07.00 – 16.00 uur) kan er hinder ontstaan maar uw woning blijft bereikbaar.

Parkeren

Omdat de parkeervakken opnieuw bestraat worden, gaan we parkeerverboden plaatsen. Wilt u uw auto tijdelijk op een andere plek parkeren.

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Het kan zijn dat het huisvuil tijdelijk op een andere plek moet worden aangeboden. Dit kan op plekken waar de straat niet opgebroken is en de vuilniswagen kan komen. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, telefoonnummer 14 071 - keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een email naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,
W. van der Burg

Projectcoördinator Cluster Beheer