Annie Coertstraat/Jantina van der Hoornkade - herbestrating (2023-087)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Annie Coertstraat en Jantina van der Hoornkade. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De verharding rond de speelplaats aan de Annie Coertstraat, het voetpad aan de Jantina van der Hoornkade tussen huisnummer 17 en 19, en het voetpad langs het fietspad onder viaduct is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden in de Jantina van der Hoornkade starten op maandag 24 april met uitzondering van donderdag 27 april (Koningsdag). Op deze dag vinden er geen werkzaamheden plaats. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 5 mei.

De werkzaamheden in de Annie Coertstraat starten op maandag 8 mei. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 12 mei. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werktijden (07:00 – 16:00) kan er hinder ontstaan, maar uw woning blijft bereikbaar.

Wilt u voordat de werkzaamheden starten overhangend groen, plantenbakken, bankjes etc. verwijderen?

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

Wilco van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer