Annie Coert de Jongstraat - vervangen speeltoestel (2019-327)

Tijdens de werkzaamheden aan de valondergrond bij het toestel bij de speelplaats gelegen aan de Annie Coert de Jongstraat is dit toestel beschadigd. Het toestel is nu niet meer veilig te gebruiken en is dus verwijderd. De gemeente Leiden gaat dit speeltoestel vervangen. Het bedrijf Gebr. Griekspoor B.V. is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Inspraak

De gemeente Leiden vindt het belangrijk dat de omwonenden betrokken zijn bij de keuze van het nieuwe speeltoestel. Zo zorgen wij dat het speeltoestel aansluit bij de wensen van de omwonenden. Hierbij de twee opties (pdf, 80 kb) die wij u willen voorleggen. Wij nodigen u hierbij graag uit om het toestel met uw, en uw (klein) kinderen hun voorkeur, te laten horen aan de gemeente.

Hoe werkt het?

Wilt u meebeslissen? Stuur dan tot en met vrijdag 29 november uw voorkeur naar A.van.de.Sande.

Vervolg

De reacties worden verzameld en het toestel met de meeste stemmen wordt geplaatst, naar verwachting begin 2020. U ontvangt hierover tegen die tijd een bewonersbrief van ons.

Vragen?

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact ten name van A. van de Sande

Danny Boers
Beheerder Spelen, Water en Straatmeubilair