Anne Frankweg - herbestrating parkeervakken (2023-102)

Vanaf 8 mei gaan we de parkeervakken herbestraten in de Anne Frankweg. Tijdens de werkzaamheden kunt u de parkeervakken niet gebruiken.

Dit gaan we doen

De parkeervakken ter hoogte van het Truus Wijsmullerpad 1 zijn aan onderhoud toe. We gaan deze opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we door nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 8 mei. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 12 mei. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Omdat de parkeervakken opnieuw bestraat worden, zijn de parkeervakken tijdens de werkzaamheden afgesloten. Deze kunnen niet worden gebruikt. Hiervoor gaan we parkeerverboden plaatsen.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Hebt u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

W. van der Burg

Projectcoördinator Cluster Beheer