Akkerhoornbloem / Teunisbloem - herbestrating (2022-269)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Akkerhoornbloem en Teunisbloem. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De rijbaan van de Teunisbloem en delen van het voetpad aan de Akkerhoornbloem is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Dit doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 14 november. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 9 december. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden (tussen 7.00-16.00 uur) kan er hinder zijn maar uw woning blijft bereikbaar. Wilt u voordat de werkzaamheden starten overhangend groen, plantenbakken, bankjes etc. verwijderen?

De kruising van de Teunisbloem met de Helmbloem wordt op donderdag 24 november en vrijdag 25 november opnieuw bestraat. Op deze dagen is de weg van 9.00 uur tot 16.00 uur volledig afgesloten voor verkeer. De woningen aan de Helmbloem huisnummer 1 tot en met 7 en de Teunisbloem 98 zijn met de auto niet bereikbaar. Buiten werktijden is de bereikbaarheid gegarandeerd.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer