Aalmarkt - tijdelijke toiletunit en bouwkeet (2020-459)

Afgelopen vrijdag 11 december is een tijdelijke toiletunit en bouwkeet geplaatst op de Aalmarkt. Deze toiletunit heeft de gemeente laten plaatsen in verband met de sluiting van horecagelegenheden. Het was hierdoor voor bezoekers van het winkelgebied lastig om een openbaar toilet te vinden.

U bent hier vooraf niet over geïnformeerd. Dit had wel moeten gebeuren, onze excuses hiervoor.

Openingstijden en toezicht

De toiletten zijn geopend tijdens winkeltijden. Er is een toiletdame of -heer aanwezig om toezicht te houden op het gebruik van de toiletten en om de toiletten regelmatig schoon te maken. De bouwkeet is geplaatst om deze toiletdame of -heer in de gelegenheid te stellen om te schuilen bij slecht weer.

De toiletunit blijft beschikbaar zolang de horecasluiting in verband met de coronamaatregelen duurt.

Hinder of overlast

Ervaart u hinder of overlast van de aanwezigheid van de tijdelijke toiletunit? Meld dit dan bij de gemeente Leiden via onderstaande contactinformatie, onder vermelding van het kenmerk van deze brief.

Informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Bas Huijsmans

Programmamedewerker binnenstad