Henri Lenferink
Robert Strijk
Roos van Gelderen
Paul Laudy
Marleen Damen
Paul Dirkse
Jan Nauta

Wethouder Paul Dirkse (D66)

Rob Overmeer

(Onderwijs, Sport en Duurzaamheid)

Goedendag, mijn naam is Paul Dirkse, 48 jaar, getrouwd en twee kinderen. Ik ben een geboren en getogen Leidenaar, alleen tijdens mijn studie woonde ik vijf jaar in Breda. In die tijd pendelde ik heel wat heen en weer, elk weekend terug naar Leiden om te voetballen en bij vrienden en familie te zijn in deze mooie stad.
De afgelopen 25 jaar werkte ik bij de overheid en in het bedrijfsleven. Ook was ik actief in de stad, als vrijwilliger en bestuurder in de sport en als bestuurslid van Leiden Culinair. De afgelopen jaren zette ik een crowdfunding platform op voor sporters.
Dat is nu verleden tijd, ik ben nu wethouder. Het is voor mij een eer en een uitdaging om zo mijn steentje aan Leiden bij te dragen. In de portefeuille Onderwijs, Duurzaamheid en Sport kan ik de komende twee jaar volop mijn energie kwijt. Van het Singelpark en groene daken tot onderwijsvernieuwing en het nieuwe zwembad - het zijn stuk voor stuk onderwerpen die Leiden allemaal een stukje mooier, groener en leuker maken. Deze eerste periode zal in het teken staan van kennismaken, met scholen, verenigingen, organisaties, bewoners en bedrijven.


Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.

Paul Dirkse
Wethouder Onderwijs, Sport en Duurzaamheid