Zijl- en Herensingel - rioolwerkzaamheden (2022-051)

Met deze brief informeren we u over werkzaamheden welke binnenkort plaatsvinden op Zijlsingel en Herensingel. Op 16 en 17 maart vinden er verspreid over de Zijlsingel en Herensingel werkzaamheden aan de putten plaats. Over de invulling van de komende werkzaamheden en wat dit voor u betekent leest u hieronder.

Werkzaamheden putdeksels

Op woensdag 16 maart en donderdag 17 maart worden op de Zijlsingel en Herensingel de rioolputdeksels teruggebracht in het eerder vernieuwde asfalt. De werkzaamheden vinden overdag plaats buiten de spits om (tussen 09.30 en 15.00 uur). Te beginnen op 16 maart op de Zijlsingel om op 17 maart op de Herensingel te eindigen.

Deze werkzaamheden zijn voor elke locatie van korte duur.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer met behulp van verkeersregelaars en middels een om en om regeling langs het werk geleid.

Als gevolg van het weer of andere of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Wij vragen gedurende de werkzaamheden voor uw begrip en medewerking.

Geluid

De werkzaamheden gaan gepaard met geluid(shinder). De aannemer voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Leiden. Zij doen hun uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het contactformulier.

Leen Boer
Directievoerder, Cluster Beheer