Uitnodiging informatieavond herinrichting Schuttersveld (2022-095)

In opdracht van de gemeente Leiden gaat KWS Infra bv de werkzaamheden verrichten voor de herinrichting van het Schuttersveld. Dit project is onderdeel van de Centrumroute. De weg wordt van gevel tot gevel opnieuw ingericht en geschikt gemaakt voor hoogwaardig busvervoer (R-net bussen). Zo ontstaat een snelle, betrouwbare en comfortabele verbinding tussen de Leidse binnenstad en Zoetermeer. Daarnaast wordt de leefbaarheid en kwaliteit van de openbare ruimte verbeterd.

Binnenkort gaan wij starten met bovengenoemde werkzaamheden. Daarom willen wij u graag informeren over wat er gaat gebeuren en wat dit voor u als bewoner of ondernemer betekent.

Op donderdag 19 mei 18.00 uur – 20.00 uur organiseren wij daarom een inloop informatieavond. U kunt vanaf 18.00 uur binnenlopen. Tijdens deze avond zal er een doorlopende presentatie zijn waarin wij u de aankomende werkzaamheden en de tijdelijke verkeerssituaties tonen. Hierbij heeft u de gelegenheid om vragen te stellen. Projectteamleden van de gemeente en aannemer zijn aanwezig en zullen u graag te woord staan.

Locatie: Gebouw Nieuwe Energie, 3e Binnenvestgracht 23, 2312 NR  Leiden

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Anja Grootendorst. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 06-11320281, e-mail: agrootendorst@kws.nl.

Kunt u niet bij de inloopavond aanwezig zijn maar wilt u wel de presentatie ontvangen, dan kunt u naar bovenstaand emailadres een e-mail sturen met als onderwerp ‘toezenden presentatie Schuttersveld’.

Hopelijk zien wij u op 19 mei 2022 tijdens de inloopbijeenkomst.

Ewoud Spruijtenburg
Projectmanager gemeente Leiden