Stevenshofdreef - werkzaamheden rioolput (2022-065)

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden welke binnenkort plaatsvinden in de Stevenshofdreef. Hieronder leest u welke werkzaamheden er plaatsvinden en wat dit voor u betekent.

Reparatie rioolput

De rioolput voor de bushalte en tegenover Stevenshofdreef nummer 113 is verzakt. Om te voorkomen dat in de toekomst de rioolput verder zakt wordt deze gerepareerd.

Start werkzaamheden

Omdat de rioolput midden in de weg ligt en de Stevenshofdreef overdag erg druk is, verrichten we de reparatie van de rioolput in de avond. De werkzaamheden vinden plaats op dinsdagavond 23 maart vanaf 20:30 uur. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met 23:00 uur.
Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

De weg wordt tijdens de werkzaamheden gedeeltelijk afgesloten. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer met behulp van verkeersregelaars langs het werk geleid.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder we doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.
Wij vragen gedurende de werkzaamheden voor uw begrip en medewerking.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.
Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden neem dan contact met de toezichthouder welke permanent op het werk aanwezig is.

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer