Schuttersveld - verwijderen fietsnietjes (2022-064)

Op dit moment vinden de voorbereidende werkzaamheden voor de herinrichting van het Schuttersveld plaats. Het verleggen van kabels en leidingen aan de kant van het ING-kantoor (noordzijde) is binnenkort klaar. Vanaf maandag 28 maart starten de werkzaamheden aan de kant van het Ballonpad (zuidzijde van het Schuttersveld).

Fietsenrekken worden tijdelijk weggehaald, verplaats uw fiets op tijd

Om het mogelijk te maken om ook hier de kabels en leidingen te verleggen, worden de fietsenrekken aan de zuidzijde van het Schuttersveld tijdelijk weggehaald. Dit gebeurt op maandag 28 maart. Parkeer uw fiets daarom uiterlijk zondag 27 maart op een andere plek.
Mocht uw fiets op maandag 28 maart nog in één van de rekken staan, dan wordt deze verplaatst naar de Willem Barentszstraat.

Alternatieve locatie

Gedurende de werkzaamheden kunt u uw fiets parkeren in de fietsenstalling Lorentz of onder de taxistandplaats bij het station.

Vervolg

De nutspartijen zoals Dunea en Liander zijn nog tot en met mei bezig met het verleggen van de kabels en leidingen. Daarna komen de fietsenrekken weer terug voordat deze zijde wordt heringericht. Aansluitend aan de nuts werkzaamheden gaan de werkzaamheden voor de herinrichting van het Schuttersveld van start.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact .

Met vriendelijke groet,

Ewoud Spruijtenburg
Projectmanager Centrumroute