Kort Rapenburg, Prinsessekade en Turfmarkt asfalteren (2022-094)

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden welke binnenkort plaatsvinden op het Kort Rapenburg, Prinsessekade en Turfmarkt. Hieronder leest u welke werkzaamheden er plaatsvinden en wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Het asfalt krijgt een nieuwe deklaag en de fietsstroken worden breder gemaakt. Ook krijgen de zebra’s nieuwe witte strepen en wordt de belijning op de brug aangepast.

Start werkzaamheden

Omdat het Kort Rapenburg, Prinsessekade en Turfmarkt overdag erg druk is, verrichten we de werkzaamheden in de avond en nacht. De werkzaamheden vinden plaats op maandagavond 16 mei. Vanaf dan wordt er vier dagen van 20:00 uur tot 05:00 uur gewerkt. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdagochtend 20 mei 05:00 uur. Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden in de avond en nacht zijn de drie straten afgesloten voor al het verkeer. Woningen blijven via het voetpad bereikbaar. De bussen worden omgeleid. Bij calamiteiten hebben de hulpdiensten altijd vrije doorgang. Het autoverkeer de wijk in en uit wordt met borden en verkeersregelaars omgeleid.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder we doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

Leen Boer
Directievoerder